0630415402

To Blog = To Share, To Connect, To Inspire

Doe je nog iets anders dan podcasts maken, vroeg iemand mij laatst. Jazeker! Ik hou me bezig met mijn Blauwe Vlam! Hoewel ik op het moment het meest zichtbaar ben met mijn Metamorfose Podcast, houd ik me ook bezig met Coaching en Branding. En, het liefst combineer ik deze Podcast, Coaching en Branding…

 

Mijn Blauwe Vlam?

De combinatie van de Podcast maken en Coaching en Branding brengt mijn passie en superpowers bij elkaar. Werken met mensen, mijn mensenkennis, creatief kunnen zijn en in de flow zitten. Heerlijk! Dat is mijn Blauwe Vlam. De punt van een vlam is is blauw en het heetst.  Dat waar je het meest warm voor loopt, is – dus – je Blauwe Vlam. Mijn metamorfose heeft ervoor gezorgd dat ik opnieuw op zoek gegaan ben naar mijn Blauwe Vlam. Wil je die van jou – opnieuw – vinden? Dan heb ik een leuke oefening voor je.

 

Pak een leeg A4 vel en leg dit landscape en deel dit vel in tweeën.

Start Links en schrijf bovenaan PASSIE

Hier ga je ongelimiteerd schrijven:

 • Wat vind ik echt leuk?
 • Waar ben ik het meest enthousiast over?
 • Over welk onderwerp kan ik blijven lezen (en praten)?
 • Wat is een probleem dat ik graag zou oplossen?
 • Welke drie dingen hebben me echt plezier gegeven vandaag?
 • Wanneer zat ik in de flow vandaag?

 

 

Rechts bovenaan schrijf je Super Power

Hier ga je ongelimiteerd opschrijven waar je goed in bent. Dat is voor sommige mensen best lastig.

 • Welke vaardigheden gebruik ik het meest?
 • Wat zijn mijn sterke kanten
 • Wat gaat me makkelijk af?
 • Waar ben ik echt goed in?
 • Waar krijg ik de meeste complimenten over?
 • Waar vragen mensen mijn hulp bij?

Wanneer je deze twee uitkomsten ( zie onderstaande afbeelding) combineert kom je bij je blauwe vlam. 

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze oefening of willen sparren met me, let me know!

Liefs Iris

Hi, Ik ben Iris…

Ik ben enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig. Ik haal het beste uit mezelf en het leven. Ik geloof niet in spijt hebben en ik geloof dat je altijd een keuze hebt. Ik geloof ook dat je als mens meerdere metamorfoses doormaakt in je leven en soms heb je daar hulp bij nodig. Dat kan coaching zijn, door mij.  De woorden energiek, warm en met mildheid confronterend typeren mij. Ik zie mijzelf als begeleider van jouw proces; jij weet het, jij kan het en jij doet het. Ik heb gemerkt dat mensen zich veilig voelen bij mij en dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn. Ik werk doelgericht en stem continu met jou af of we op de juiste koers zitten. 

Mijn passie? Mensen! Mijn missie? Jou te inspireren in een nieuwe benadering van authentiek persoonlijk leiderschap en  (personal) Branding, zodat jij actie kunt ondernemen om jouw gewenste doelen te behalen. Je weet al waar je heen wilt en ik help je  de volgende stap te nemen.

Heb je nog vragen?