B L O G

To Blog = To Connect, to inspire

Mijn 2e leven….Dat ik nog moeder mag zijn in dit leven is een groot geschenk en het gaat me – al zeg ik het zelf – best goed af;). Nu na 2 jaar samenzijn en vele life events het stof is neergedaald, zijn we meer in sync dan ooit en zie je dat we  als gezinsamen groeien…

G E Z I N 

Afgelopen zondag hadden we een family foto shoot aangeboden door Marleen van Marleen van Baal – Coachen naar InZicht en haar partner in crime (en meer;) Rob Wensveen van Dear Dog Photopraphy. Dat Rob een fantastische fotograaf is, kun je wel zien aan het resultaat. Ik heb er 5 gekozen maar er zijn er nog veel meer.

Voor Andros en mij is dit de reflectie van de relatie en het gezin waar we naar verlangden. Er is gelijkwaardigheid, vertrouwen en veiligheid naast heel veel bliss en plezier.

Wanneer we met zijn drieën zijn is er flow en een constante energie. Niet uit te leggen. We leven de relatie op basis van de door ons zelf bedachte 9 regels, waarvan 1 ‘no ugliness’ is. Er komt geen lelijkheid binnen en alles is bespreekbaar.

Mijn 2e leven….Dat ik nog moeder mag zijn in dit leven is een groot geschenk en het gaat me – al zeg ik het zelf – best goed af;). Nu na 2 jaar samenzijn en vele life events het stof is neergedaald, zijn we meer in sync dan ooit en zie je dat we samen groeien. Voor mij getuigen deze foto’s dit alles en daarom een diepe buiging naar Marleen en Rob.

ps. meer over mijn 1e leven lees je hier.

Hi, Ik ben Iris…

Ik ben enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig. Ik haal het beste uit mezelf en het leven. Ik geloof niet in spijt hebben en ik geloof dat je altijd een keuze hebt. Ik geloof ook dat je als mens meerdere metamorfoses doormaakt in je leven en soms heb je daar hulp bij nodig. Dat kan coaching zijn, door mij.  De woorden energiek, warm en met mildheid confronterend typeren mij. Ik zie mijzelf als begeleider van jouw proces; jij weet het, jij kan het en jij doet het. Ik heb gemerkt dat mensen zich veilig voelen bij mij en dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn. Ik werk doelgericht en stem continu met jou af of we op de juiste koers zitten. 

Mijn passie? Mensen! Mijn missie? Jou te inspireren in een nieuwe benadering van authentiek persoonlijk leiderschap en  (personal) Branding, zodat jij actie kunt ondernemen om jouw gewenste doelen te behalen. Je weet al waar je heen wilt en ik help je  de volgende stap te nemen.

Heb je nog vragen?