0630415402

To Blog = To Share, To Connect, To Inspire

Inmiddels zijn er drie af…drie promofilms. Gemaakt samen met mijn man (die al 20 jaar filmt). Maar deze heb ik grotendeels zelf gemaakt en ge-edit. En ik ben er trots op en mijn klanten zijn er heel blij mee. Nummer 4, de promofilm voor mijn eigen website is in de maak. Maar zoals dat gaat, net als bij de schoenmaker… Nou je kent het gezegde wel.

Heb jij al een video op je homepage of denk je hier over na? 

Ik geef je 4 redenen om hiervoor te kiezen!

Iedere ondernemer wil zich onderscheiden van de concurrentie.

Het belangrijkste doel bij het maken van een website is om je zichtbaarheid te vergroten, bezoekers te betrekken en (hopelijk) leads te genereren. Een promofilm kan hieraan bijdragen! Video trekt de aandacht van de kijker en het is direct onderscheidend; er is namelijk maar 1 jij! Het maken van een video voor je startpagina is een geweldige manier om direct contact te maken met je online bezoeker.

Ik geef je 4 redenen waarom je een ​​video op je startpagina zou moeten te hebben.

Aantrekkelijke dingen werken beter

Studies tonen aan dat emoties een belangrijke rol spelen in de gebruikerservaring. Als een website een vriendelijk visueel ontwerp heeft, voelen gebruikers zich meer op hun gemak, vinden ze de website doorgaans geloofwaardiger en gemakkelijker te gebruiken. Een positieve eerste indruk – meestal gebaseerd op uiterlijk in plaats van interactie – bepaalt de waarde van de website namens de gebruiker. Een visueel boeiende geanimeerde video is een briljante manier om jezelf of je bedrijf te presenteren en de gebruikerservaring naar een veel interactiever niveau te tillen. Om deze reden worden elegante, creatieve en professionele (geanimeerde) video’s tegenwoordig steeds populairder in webdesign.

Gebruikersbetrokkenheid

Video’s zijn een dynamisch medium dat beweging gebruikt om een ​​verhaal te vertellen of op de een of andere manier impact te hebben. Video’s trekken automatisch de aandacht en ‘dwingen’ bezoekers om het hele verhaal te willen zien en horen. Daarom zullen bezoekers worden aangezet om langer te blijven, waardoor de gebruikersbetrokkenheid van je website toeneemt. De impact van video’s kan eenvoudig worden gemeten.

Met het juiste script/ een boeiende video houd je de aandacht van je bezoekers langer  vast. Unbounce.com suggereert dat ongeveer 30% van de paginabezoekers jouw introductievideo ziet en 50% van die kijkers de video in zijn geheel bekijkt.

Inmiddels zijn er drie af...drie promofilms. Gemaakt samen met mijn man (die al 20 jaar filmt). Maar deze heb ik grotendeelss gemaakt en zelf helemaal ge-edit. En ik ben er trots op en mijn klanten zijn er heel blij mee. Nummer 4, de promofilm voor mijn eigen website is in de maak. Maar zoals dat gaat, net als bij de schoenmaker… Nou je kent het gezegde wel. Heb jij al een video op je homepage of denk je hier over na?  Ik geef je 4 redenen om hiervoor te kiezen!

Een andere toegevoegde waarde van het toevoegen van video is dat sites die daadwerkelijk een introductievideo op hun homepage hadden, hun conversieratio’s met 10% zagen stijgen. 

Maak kennis met uw bedrijf

Een Informatieve videopresentatie trekt potentiële klanten, partners en investeerders aan. Met een introductievideo kun je je bezoekers laten weten hoe het is om met jouw samen te werken en een geweldige manier om dit te laten zien is via jouw persoonlijkheid. Video’s kunnen je helpen de toon voor je merk te zetten.

Laat ze de weg zien!

Soms, zelfs als je een geweldige website ontwerp hebt, raken bezoekers verdwaald nadat ze op je startpagina zijn beland. Omdat ze niet weten waar ze heen moeten, voelen ze zich ongemakkelijk en verlaten ze de site voordat ze jou of jouw product/dienst leren kennen. Met behulp van een video kun je elke bezoeker een beetje richting geven. ‘Explainer’ video’s zijn handig om te laten zien hoe je product werkt of om te vermelden hoe jouw dienst resultaten kan opleveren.

Samenvattend: het toevoegen van slimme, interessante (animatie) video’s is een van de beste manieren om jouw doelgroep te overtuigen en  je boodschap te vertellen. Als je video’s correct gebruikt, zal je onderneming of dienst groeien. En wanneer dit gebeurt, volgt de opbrengst vanzelf…

Ben je geintresseerd in een promofilm en wil je weten wat ik voor je kan doen? Ik vertrel je er graag meer over. En kijk vast op mijn YouTube kanaal voor wat voorbeeld films;) 
https://tinyurl.com/3krm8dhl

Begin met creëren!

Liefs Iris 

 

Bron: Marketingfacts
Bron: wideo.com