Zoals een aantal van jullie al weten heb ik mijn eigen podcast, de Metamorfose Podcast. De podcast gaat over allerlei metamorfoses/transformaties die mensen hebben doorgemaakt. In Seizoen 1 deelden mensen ‘levensverhalen’, Seizoen 2 was meer gericht op spiritualiteit. Ik ben na een pauze van een aantal maanden gestart met seizoen 3. En hoe kan het ook anders, deze gaat over Human Design. Er zijn best veel HD-podcasts en er wordt veel kennis gedeeld. Maar ik wil het graag iets anders doen. 

Ik wil het dit seizoen hebben over de metamorfose na en/of door Human Design in combinatie met achtergrondinformatie. 

Ik stel me voor dat ik bijv. alle energietypes apart bespreek – de verschillende autoriteiten – energiecentra etc. Waarbij ik eerst een intro doe over het onderwerp en daarna met een gast in gesprek ga. 

Denk dan aan vragen als; hoe is HD in je leven gekomen, wat heeft het je gebracht, hoe ben je getransformeerd, hoe reageert je omgeving, waar zet je het voor in (misschien je ding) .

Dus;) ik ben op zoek naar ‘gasten’ die me mij dit gesprek aan willen gaan, die ook willen dat anderen hier enthousiast over worden en er iets uit halen. Samen gaan we dan ook op zoek naar de tips voor de luisteraars.

‘Gasten’ die bij voorkeur op maandag tijd willen vrijmaken hiervoor (max. een uur voor de opname en wat voorbereidingstijd), die niet per se hun bedrijf willen pluggen. Natuurlijk komt er een vermelding in de uitzending en in de shownotes;) en daar waar je echt iets anders/vernieuwends doet, zal ik daar op ingaan. Dit klinkt misschien een beetje streng, maar ik heb geleerd uit het verleden. 

Dus spreekt je dit aan? Wil je meehelpen HD via mijn podcast verder te verspreiden en ben je een gemakkelijke spreker, meld je bij mij. 

Ik hoor graag wat je energietype is, autoriteit, je HD ding en wat jou motiveert om mijn podcast gast te willen zijn!

Ik ontvang je bericht graag via de mail (irissturgeon@gmail.com)

Ik ga vervolgens inventariseren en laat altijd wat van me horen!

Lieve groet,

Iris

error: Content is protected !!