0630415402

 

 

 A brand is the promise of an experience

Wil jij ook een  krachtig merk creëren? Wil je jouw bedrijf neerzetten als een unieke persoonlijkheid ?

Je bent goed in je vak, je hebt de kennis, de know-how.  Maar het lukt je (nog) niet goed om je verhaal over de bühne te krijgen. Je zoekt naar nieuwe wegen om jouw verhaal te delen. Maar hoe dan? En wanneer dan? Plan een gratis inspiratiegesprek en laten we kijken wat er speelt, waar je behoeftes liggen en of er een klik is.  

Mijn team en ik staan voor je klaar!

 

Wat kun je van ons verwachten?

Jouw Why

Noem het je ‘ why’, je missie, visie. Wat het ook is we gaan eerst terug naar de basis. Waarom doe je wat je doet of waarom ben je hier ter aarde. Wat doet je hart sneller kloppen? Wat is jouw P.I.E., Performance Image Exposure? Vragen die er toe doen en die we volgens onze eigen methodiek doorlopen.

Inzicht

Inzicht in jouw merk, ook wanneer jij zelf het merk bent, is belangrijk. Meten is weten klinkt afgezaagd maar is nog steeds een belangrijke  start. We starten met een -online – analyse met een uitgebreide rapportage van jouw positie in de markt.

Bouwen aan jouw identiteit

Hier bouwen we aan jouw identiteit, aan je merk. Wat is jouw uitstraling? Kloppen binnen en buitenkant, ‘in real life’  en online?  Ofwel, is wat je laat zien in lijn met wie je bent. Is het echt, authentiek? We maken samen een brand strategie die jezelf kunt uitvoeren of door ons kunt laten uitvoeren.

Implementatie

Nu wordt het tijd je verhaal te delen met de wereld. Online en In Real Life. We maken gebruik van de kanalen die passen bij jouw business en ondersteunen je bij het maken van content. Is dat je website,  een promofilm, LinkedIn, een Podcast of online adverteren? We hebben alle expertise in huis.

Enthousiaste klanten...

 

 

Een gedreven, creatieve, enthousiaste en warme persoonlijkheid, zo omschrijf ik Iris. In haar bedrijf komt alles heel mooi samen. Als life coach, brand coach en met het maken van haar podcastserie.

Ze doet waar ze voor gemaakt is en dat is krachtig en voelbaar! Ik heb met haar gewerkt aan een podcast aflevering die ik voor mijn bedrijf Voldaan training inzet. Het is een sterk marketing instrument en het heeft al tot mooie resultaten (zichtbaarheid en nieuwe klanten) geleid! Ik waardeer haar resultaatgerichtheid en de jarenlange ervaring die ze heeft op het gebied van HR management en Persoonlijke en Organisatie ontwikkeling gecombineerd met haar creatievermogen, creativiteit en sterk ontwikkelde intuïtie anderzijds. Het is fijn samenwerken met Iris, een mooi mens!

Danielle de Wilde

Eigenaar, Voldaan Training

Een filmpje laten maken van jezelf voor je website is niet iets wat ik dagelijks doe. En dan is het heel fijn als je het warme bad ervaart, tijdens, maar ook voor en na de opname, wat Iris en Andros mij geboden hebben. Door hun deskundigheid, oprechte empathie en pro activiteit, heb ik me geen moment ongemakkelijk gevoeld.

En daardoor heb ik mijzelf helemaal kunnen laten zien. Via deze weg wil ik Iris en Andros bedanken voor hun meebewegen, hun toewijding en voor het prachtige resultaat. Ik ben er met recht trots op en dat is helemaal dankzij de inspanningen van dit krachtige duo.

Petra Timmerman - Dijkstra

Eigenaar , Van Kern naar Kracht

Wat me bij Iris en Andros aanspreekt, is hun informele, duidelijke én coöperatieve handelwijze. Ik kwam bij hen om een filmpje te laten maken, waarin ik mezelf presenteer als trainingsacteur.

Het resultaat mag er zijn, mede dankzij de mooie, duidelijke start waarin de kijker mij direct in actie ziet. Tijdens de voorbereidende gesprekken reikte Iris me allerlei ideeën aan, was hierbij duidelijk in haar voorkeuren maar liet de regie uiteindelijk aan mij als klant. Gedurende het filmen stelden Andros en zij zowel de figuranten als mij op ons gemak. Ook bij het eindresultaat bleek Iris een goede sparringspartner, die haar mening helder gaf maar wederom de beslissing aan mij als klant liet.

Mark Nickel

Eigenaar, Mark Nickel Trainingsacteur

Ik ben blij dat ik voor Iris heb gekozen om mijn nieuwe brand/ website en filmpje te onwikkelen. Onze informele gesprekken heeft zij vertaald en heeft een sfeer neergezet, waar ik mezelf helemaal in herken.

En ik niet alleen, ook mijn (business) relaties hebben hier enthousiast op gereageerd.

En daar gaat het om! Dankbaar!

Gaby Ligt

Eigenaar , Gaby Coaching & Consulting

Onze negen regels

Wij werken volgens onze eigen 9 principes. Ook wel ‘ the 9 rules of a conscience business’. Dit hanteren we bij alles wat we doen. Voor ons eigen bedrijf en hoe wij in het leven staan. Past dit ook bij jou dan willen we  graag met je samenwerken. 

 

1. Communiceer eerlijk en duidelijk

2. Vertrouw op je intuïtie

3. Geef altijd iets terug

4. Voeg waarde toe

5. Breng vreugde

 6. Maak het verschil

 7. Leef volgens je waarden en je  ‘story’

8. Doe waar je van houdt

 9. Omarm verandering en wees flexibel