0630415402

1 op 1 Coaching met Iris

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten ?

Herken je je in een van deze situaties?

Je hebt het gevoel dat wat jij communiceert niet goed overbrengt wat jij kan en wie jij bent.

Je barst van de kennis, bent een betrokken specialist maar de wereld weet dit nog niet.

Je wilt wel (online) zichtbaar zijn maar dan wel vanuit jouw unieke, authentieke zelf.

Je wilt je ideale klant aanspreken en aantrekken zonder daarbij te hoeven overschreeuwen of pushen.

Herken jij dit?

Herken je het bovenstaande? Heb jij een metamorfose doorgemaakt? Zit je in een transitie en wil je die volgende stap zetten? Heb jij  het gevoel dat binnen en buitenkant weer in lijn moeten komen? 

Ik help je graag! In mijn coachingstraject gaan we er samen voor zorgen dat je van je business een brand maakt zodat je kunt groeien met je bedrijf.  Naast de branding denk ik ook graag mee over je business- en marketing strategie.

Soulsearching

Waar wil je heen, hoe wil je groeien en wat wil je bereiken?

Van binnen naar buiten

Binnenstebuiten. Congruent en authentiek zijn zorgt voor het juiste verhaal!

 

Storytelling

Van gevoel naar strategie, van strategie naar een communicatieboodschap.

JUMP & FLY

Je plan is klaar. Nu gaan we aan de slag met de vorm.

Hoe weet ik of Brand Coaching door Iris iets voor mij is?

Jouw dromen zijn veel te groot om jezelf nog klein te houden. Je hebt een diepe drive, een missie, en niet zomaar een!  Jij wil   je business persoonlijk maken door  jouw verhaal te vertellen ? Contact maken met jouw doelgroep doe je door jezelf, je verhaal en jouw toegevoegde waarde te laten zien. Hoe?  Tijdens dit coaching traject ga ik samen met jou aan de slag met jouw branding strategie.Dit traject is geschikt wanneer je al een bedrijf hebt maar geen duidelijke branding. Of wanneer je toe bent aan een re-branding. Daarnaast is de klik met mij heel belangrijk. Dat kunnen we samen ontdekken tijdens een gratis inspiratiegesprek

Wie is mijn klant?
Ik wil dat mijn vrouwelijke klanten trots zijn op zichzelf als ondernemer en op hun business, vanwege de ijzersterke branding die ik samen met hen ontwikkel en de marketing die we neerzetten. Mijn vrouwelijke klanten maken een transformatie door, en we zorgen samen dat binnen en buiten (lees mens en bedrijf) weer kloppen.
Wat ben je bereid te investeren?
Om succesvol te zijn moet je klaar zijn om tijd, geld en emotionele energie te investeren. Hoe meer je je inzet voor het proces, hoe meer resultaten je  zult behalen. Dit ziet er voor iedereen anders uit.  Vraag een gratis inspiratiegesprek aan dan kan ik je een indruk geven van jouw financiële investering.
Wat zegt je hart?
De belangrijkste variabele in dit alles is wat je hart je vertelt. Zegt je hart dat je wilt werken  met mij? Het kiezen van de beste coach voor jou is een perfecte kans om te oefenen in beslissingen te nemen met je hart en op jezelf te vertrouwen.

Iris als coach

De woorden energiek, warm en met mildheid confronterend typeren mij. Ik zie mijzelf als begeleider van jouw proces; jij weet het, jij kan het en jij doet het. Ik heb gemerkt dat mensen zich veilig voelen bij mij en dat ze de ruimte voelen om zichzelf te zijn. Ik werk doelgericht en stem continu met jou af of we op de juiste koers zitten.

Ik combineer mijn jarenlange ervaring als coach en  Ondernemer met mijn gevoel voor             Storytelling & Branding om jouw binnen- en buitenkant weer te laten kloppen!

Heb je nog vragen?