0630415402

1 op 1 Coaching met Iris

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten ?

Herken je je in een van deze situaties?

Je hebt het gevoel dat wat jij communiceert niet goed overbrengt wat jij kan en wie jij bent.

Je barst van de kennis, bent een betrokken specialist maar de wereld weet dit nog niet.

Je wilt wel (online) zichtbaar zijn maar dan wel vanuit jouw unieke, authentieke zelf.

Je wilt je ideale klant aanspreken en aantrekken zonder daarbij te hoeven overschreeuwen of pushen.

Herken jij dit bovenstaande?

Heb jij een metamorfose doorgemaakt? Zit je in een transitie en wil je die volgende stap zetten? Heb jij  het gevoel dat binnen en buitenkant weer in lijn moeten komen?

Ik help je graag! In mijn coachingstraject gaan we er samen voor zorgen dat je van je business een brand maakt zodat je kunt groeien met je bedrijf.  Naast de branding denk ik ook graag mee over je business- en online marketing strategie.

Soulsearching

Waar wil je heen, hoe wil je groeien en wat wil je bereiken?

Van binnen naar buiten

Binnenstebuiten. Congruent en authentiek zijn zorgt voor het juiste verhaal!

 

Storytelling

Van gevoel naar strategie, van strategie naar een communicatieboodschap.

JUMP & FLY

Je plan is klaar. Nu gaan we aan de slag met de vorm.

Wie is mijn klant?

Ik wil dat mijn klanten trots zijn op zichzelf als ondernemer en op hun business vanwege de ijzersterke branding die ik samen met hen ontwikkel en de marketing die we neerzetten. \Mijn klanten maken een transformatie door en we  zorgen samen dat binnen en buiten (lees mens en bedrijf) weer kloppen.

Wat ben je bereid te investeren?

Om succesvol te zijn moet je klaar zijn om tijd, geld en emotionele energie te investeren. Hoe meer je je inzet voor het proces, hoe meer resultaten je behaalt zult behalen. Dit ziet er voor iedereen anders uit. Mijn op maat prijzen geven je meer helderheid over jouw financiële investering

Wat zegt je hart?

De belangrijkste variabele in dit alles is wat je hart je vertelt. Zingt je hart in het denken over het werken met mij? Het kiezen van de beste coach voor jou is een perfecte kans om te oefenen beslissingen te nemen met je hart en jezelf te vertrouwen.

Hoe weet ik of Coaching door Iris past bij mij?

Je dromen zijn te groot om bij jezelf  te houden. Je hebt een diepe drive, een missie, en niet zomaar een! Wil je je bedrijf personaliseren door jouw verhaal te vertellen? Je kunt contact maken met je doelgroep door jezelf, je verhaal en jouw meerwaarde te laten zien. Hoe? Tijdens dit coachingstraject werk ik samen met jou aan je branding strategie, dit traject is geschikt als je al een bedrijf hebt maar geen duidelijke branding. Of wanneer je toe bent aan een re-branding. Daarnaast is de klik met mij erg belangrijk. Dit kunnen we samen ontdekken tijdens een gratis inspiratie bijeenkomst.

Heb je nog vragen?