0630415402

Over Iris

Transformatie Coach

Mijn passie? Mensen! Mijn missie? Jou te inspireren in een nieuwe benadering van authentiek persoonlijk leiderschap en (personal) Branding, zodat jij actie kunt ondernemen om jouw gewenste doelen te behalen. Je weet al waar je heen wilt en ik help je de volgende stap te nemen.

 Mijn Verhaal

Mijn loopbaan startte in 1992 nadat ik de HBO Personeel en Arbeid had afgerond. Zowel als ondernemer en als werknemer heb ik gewerkt in bedrijven met verschillende grootte, omgevingen en nationaliteiten en in verschillende rollen. Ik heb veel ervaring opgedaan met o.a. het  op- en inrichten van afdelingen HR, reorganisaties, cultuurveranderingstrajecten etc. Ik ben een gecertificeerd DISC, Five Behaviours, Human Profiler (ICU) en TMA trainer en coach. Altijd hard gewerkt en veel geleerd…

In 2019 heb ik een jaar een time out genomen. Ingegeven door een aantal life events (waarover meer in mijn e-book), ben ik na gaan denken over mijn ‘Dharma’, mijn zielsverlangen. Waar komen passie en purpose samen?  Wat wil ik toevoegen aan deze wereld?  Voor mij komen hier een aantal zaken bij elkaar. Coaching, Storytelling en Branding. Mooie woorden voor het bij elkaar brengen van mijn ervaring in het begeleiden en coachen van mensen, mijn creatieve kant, mijn kwaliteiten als ondernemer en mijn passie voor het vertellen van verhalen. Mijn kracht ligt op het vlak van inspireren, aanjagen, enthousiasmeren, luisteren en creëren.

4 redenen om te kiezen voor een promofilm

“Een gedreven, creatieve, enthousiaste en warme persoonlijkheid, zo omschrijf ik Iris.”

E-book over mijn metamorfose

“Het delen van je verhaal, de belangrijke veranderingen, keuzes, diepte- en hoogte-punten is helend voor jou als verteller. Daarnaast brengt het degene die het leest of hoort herkenning, wellicht erkenning van de eigen processen, maar zeker altijd plant een levensverhaal zaadjes van inspiratie.”

Leer mij beter kennen

Over de grootste ommekeer in mijn leven

“Als iemand mij in 2017 had verteld dat mijn leven in de daaropvolgende drie jaar een totale verandering zou ondergaan, had ik hem waarschijnlijk voor gek verklaard. Maar dat is wel wat er is gebeurd; mijn leven is compleet veranderd. In zeer positieve zin, 100%.”

Chat openen
1
hulp nodig?
Hi! Kan ik je ergens mee helpen?