Het is – energetisch – een bijzondere dag vandaag. Vandaag is het – volgens de ‘spirituele wetten’  de krachtigste manifesterende dag van de eeuw. En hoewel ik geen glazen bol heb, voel ik dat dit een zeer krachtige tijd is om los te laten wat ons niet langer dient en om intenties te zetten voor wat komen gaat. 

Sommige deuren sluiten en er gaan nieuwe voor ons open. Het is dé dag van transformatie. De energie is hoog deze dag en daarom worden we uitgenodigd om intenties te zetten. 

Het getal 11?

Leuk weetje – 11 is altijd mijn favoriete nummer geweest, als een geluksgetal voor mij. Ik zie dit getal vaak gedurende de week en het is voor mij het teken dat ik op je de juiste weg ben. Het getal 11 betekent ‘simpelweg’: “Je bent op de goede weg, ga zo door, want je bent nieuwe stappen aan het zetten. Deze stappen en de ideeën die je hebt, zijn verbonden met je zielsdoel. Vaak gaat dit getal ook gepaard met een verdere ontwikkeling/uitdieping van je talenten. Je kunt meer dan je denkt en hetgeen wat je kunt, daar word je steeds beter in.

Wat is een intentie?

Een intentie is een voornemen, iets waar je je aandacht en focus op wilt richten gedurende een bepaalde tijd. Intenties helpen je je aandacht te houden bij de dingen die je belangrijk vindt. Intenties zijn positief verwoord. Intenties gebruik je om jezelf te helpen dingen te doen die goed en belangrijk voor je zijn. 

Het is eigenlijk ook een manier om bewust te leven. Veel mensen leven helaas op de automatische piloot, altijd maar doen en te weinig ontspannen. We doen dingen zonder er écht bij stil te staan, niet heel mindful. Intenties zetten kan je helpen om dat wel bewust te doen.

Met een intentie vergroot je je bewustzijn doordat meer dingen je opvallen die met jouw raakvlak te maken hebben. Alles wat je aandacht geeft groeit!

Intentie is alles, er gebeurt niets zonder op deze planeet” (Jim carrey). Wij beschikken als mens over een enorme creatie en manifestatiekracht. 

Ik nodig je uit om met mij om vandaag om 11.11 uur een intentie te zetten. Samen verhogen we de vibratie;) Welke intentie zet jij?