Coaching & Human Design

Ontdek de energetische blauwdruk voor je leven. 
Je bent niet bijzonder, je bent UNIEK!

Je voelt dat er meer is in het leven of in je werk en je bent klaar om het te vinden. De belangrijkste stap is de volgende stap. De weg tussen hier en daar bewandelen we in het NU.

Met mijn loopbaancoaching help ik je ontdekken wat je echt wilt in je professionele leven. Ik geef je de tools om je doelen te bereiken en een carrière op te bouwen die bij je past.

Persoonlijke ontwikkelingscoaching richt zich op jouw groei en welzijn. Of je nu zelfvertrouwen wilt opbouwen, betere relaties wilt creëren of je algehele levenskwaliteit wilt verbeteren, ik ben er om je te begeleiden.

Je hebt wel eens gehoord van Human Design en bent er klaar voor om hier meer over te ontdekken. Ik neem je graag mee op je Human Design reis!

Wat het ook is, ik nodig je graag uit voor een kennismaking. Boek een afspraak, stuur een mail of een whats’app of kijk direct naar mijn aanbod onderaan deze pagina.

 

N

Loopbaan coaching

N

Personal coaching

N

Stress & Burn-out coaching

N

Ondernemers coaching

N

Relatie coaching

N

Human Design Sessies

Veel gestelde vragen

Iris Sturgeon Coach & Human Design

Luister hier naar mijn kennismaking met Human Design

met Iris Sturgeon

Wat is Human Design?

Human Design is een tool die jou letterlijk een blauwdruk geeft van jezelf, een gebruiksaanwijzing. Het bevat alle informatie om tot de kern van jouw zijn te komen. Je krijgt een inkijk in hoe jij functioneert en wat authentiek is voor jou. Het is namelijk een handleiding voor jezelf. Wie wil dat nu niet?

Je kunt Human Design zien als een samensmelting van de grootste esoterische systemen en moderne wetenschap. Zo vind je onder andere elementen terug van de I Ching, astrologie, Kabbala, de chakraleer maar ook van moderne ontwikkelingen in vakgebieden als fysica, astronomie, genetica en biochemie. Dit maakt Human Design een mooie combinatie tussen spiritualiteit en wetenschap!

Wat brengt Human Design mij?

Ieder mens heeft een uniek design met  een schat aan informatie over wie jij bent en wat de thema’s en blokkades in jouw leven zijn. Je vindt ook je kwaliteiten en kerneigenschappen terug in je design. Door de vele lagen in het systeem kun je jezelf echt helemaal leren kennen.

Human Design brengt jouw unieke design in kaart met gedetailleerde informatie over zowel bewuste als onbewuste aspecten van jezelf. Met behulp van eenvoudige hulpmiddelen begeleidt het je bij het ontdekken van je eigen waarheid. Dit systeem kan je duidelijkheid geven over je doel en de richting van je leven en daarbij heel veel erkenning en acceptatie brengen voor elk deel van jezelf.

Hoe werkt Human Design & Coaching?

Coaching bij mij start altijd emt een uitgebreide intake van 1,5 uur. Samen jouw coach vraag zo helder en scherp mogelijk formuleren is  belangrijk voor het resultaat )en daarmee jouw tevredenheid).

Op basis van jouw geboortedatum, exacte geboortetijd en -plaats maak ik een diepgaande analyse van jouw energetsiche blauwdruk. Deze bespreken we in een of meerdere sessies.  Daarna(ast) leggen we een connectie tussen jouw coachvraag en jouw Human Design. Dan begint het ‘echte´ werk:)’

Coach je ook zonder Human Design?

Jazeker! Coaching zonder gebruikmaking van een Human Design gids of de kennis hiervan is natuurlijk mogelijk. Hoewel ik niet kan beloven dat de term niet zal vallen;)

Wat kunnen coach thema's zijn?

Niets menselijks is mij vreemd;) We gaan allemaal door een aantal life events in dit leven en ik zou mezelf ervaringsdeskundige kunnen noemen… Loopbaankeuze, echtscheiding, relatievragen, burn-out, het roer om. Alles kan en mag aan bod komen.

Gratis Human Design chart

Je kunt eenvoudig zelf een Human Design  Chart downloaden op mijn website. Let op! Een chart is alleen betrouwbaar wanneer je jouw exacte geboortetijd hebt. Weet je deze niet zeker dan kan je die opvragen bij de Gemeente van je geboorteplaats.

Ben je er klaar voor?
 • Ben je klaar voor leuk werk, ander werk? Werk waarin jij al je talenten kwijt kan. Werk dat past bij jouw energetische blauwdruk?
 • Ben je klaar voor meer flow, rust, plezier en een moeitelozer leven?
 • Ben je klaar om jouw bedrijf te runnen op jouw unieke manier?
 • Ben jij of zijn jullie klaar voor meer wederzijds begrip, plezier in de relatie? Dat de liefde weer gaat stromen als vanouds?
Ben je klaar voor een verandering? Boek een gratis kennismakingsgesprek om te ontdekken hoe mijn coachingsprogramma’s je kunnen helpen om de energie en balans in je leven terug te vinden.

LOOPBAAN COACHING

€ 999,-

 • Uitgebreide intake van 1,5 uur (online)
 • 1 Human Design reading van 1,5
 • 1 Complete Digitale Human Design Gids (digitaal) print mogelijk tegen meerprijs (€ 50)
 • 2 keer 1,5 uur persoonlijke coaching
 • 10 stappen werkboek
 • Online begeleiding bij solliciteren
 • Losse afspraken indien gewenst door te boeken
 • Gespreid betalen mogelijk

PERSOONLIJKE ONTWIKKELINGS-
COACHING (maatwerk)

 • Uitgebreide intake van 1,5 uur
 • Aantal sessies afgestemd op jouw vraag
 • Sessies van 1,5 uur online of life
 • Human design reading en/of boek
 • Uitgebreide verslaglegging
 • Kosten op basis van voorstel
 • Gespreid betalen mogelijk