Coaching & Human Design

Ontdek de energetische blauwdruk voor je leven. 
Je bent niet bijzonder, je bent UNIEK!

Je voelt dat er meer is in het leven en je bent klaar om het te vinden. De belangrijkste stap is de volgende stap. De weg tussen hier en daar bewandelen we in het NU.

Je hebt iemand nodig die met je meeloopt en begeleidt bij de integratie van wat je al weet en wat je nieuw aan het creëren bent. Deze stap gaat over je moed, kracht en helderheid.

Je hebt wel eens gehoord van Human Design en bent er klaar voor om hier meer over te ontdekken. Ik neem je graag mee op je Human Design reis!

Wat het ook is, ik nodig je graag uit voor een kennismaking. Boek een afspraak, stuur een mail of een whats’app.

 

N

Wie ben je?

N

Wat verlang je?

N

Wat ambieer je?

N

Wat leef je?

N

Wat zoek je?

Veel gestelde vragen

Iris Sturgeon Human Design Coach

Luister hier naar mijn kennismaking met Human Design

met Iris Sturgeon

Wat is Human Design?

Human Design is een tool die jou letterlijk een blauwdruk geeft van jezelf, een gebruiksaanwijzing. Het bevat alle informatie om tot de kern van jouw zijn te komen. Je krijgt een inkijk in hoe jij functioneert en wat authentiek is voor jou. Het is namelijk een handleiding voor jezelf. Wie wil dat nu niet?

Je kunt Human Design zien als een samensmelting van de grootste esoterische systemen en moderne wetenschap. Zo vind je onder andere elementen terug van de I Ching, astrologie, Kabbala, de chakraleer maar ook van moderne ontwikkelingen in vakgebieden als fysica, astronomie, genetica en biochemie. Dit maakt Human Design een mooie combinatie tussen spiritualiteit en wetenschap!

Wat brengt Human Design mij?

Ieder mens heeft een uniek design met  een schat aan informatie over wie jij bent en wat de thema’s en blokkades in jouw leven zijn. Je vindt ook je kwaliteiten en kerneigenschappen terug in je design. Door de vele lagen in het systeem kun je jezelf echt helemaal leren kennen.

Human Design brengt jouw unieke design in kaart met gedetailleerde informatie over zowel bewuste als onbewuste aspecten van jezelf. Met behulp van eenvoudige hulpmiddelen begeleidt het je bij het ontdekken van je eigen waarheid. Dit systeem kan je duidelijkheid geven over je doel en de richting van je leven en daarbij heel veel erkenning en acceptatie brengen voor elk deel van jezelf.

Hoe werkt Human Design & Coaching?

Op basis van jouw geboortedatum, exacte geboortetijd en -plaats maak ik een uniek, op maat gemaakte gids voor je. Deze gids bevat veel informatie die we eerst samen doornemen. Daarna(ast) leggen we een connectie tussen jouw coachvraag en jouw Human Design.

Coach je ook zonder Human Design?

Jazeker! Coaching zonder gebruikmaking van een Human Design gids of de kennis hiervan is natuurlijk mogelijk. Hoewel ik niet kan beloven dat de term niet zal vallen;)

Wat kunnen coach thema's zijn?

Niets menselijks is mij vreemd;) We gaan allemaal door een aantal life events in dit leven en ik zou mezelf ervaringsdeskundige kunnen noemen… Loopbaankeuze, echtscheiding, relatievragen, burn-out, het roer om. Alles kan aan bod komen. 

Gratis Human Design chart

Je kunt eenvoudig zelf een Human Design  Chart downloaden op mijn website. Let op! Een chart is alleen betrouwbaar wanneer je jouw exacte geboortetijd hebt. Weet je deze niet zeker dan kan je die opvragen bij de Gemeente van je geboorteplaats.

Hieronder tref je mijn aanbod aan. Mocht je hier vragen over hebben, liever losse afspraken inplannen of een ander idee hebben voor jouw traject dan hoor ik dat graag.

Samen kijken we naar wat bij jou past! Wil je direct jouw Human Design gids bestellen? De investering van een losse gids bedraagt € 100,00.

Stuur me een mail met jouw gegevens en ik neem contact met je op! Whatsapp of bellen is ook prima;)

error: protected!