Blogs & Resources

coaching | human design | the sturgeons |

Dat eeuwige vergelijk, waarom doen we dit? 

Ik zie het op Linkedin, op Instagram en ik hoor het van mede-ondernemers.  We doen het, we vervloeken het en we hebben er last van. Ik geef het eerlijk toe, ik doe het ook (en probeer mezelf te corrigeren). Ik vergelijk mezelf niet met andermans ‘bezit’. Ik gun...

Teken ik toch weer die rebel – over een tekenopstelling

Gister had ik een tekenopstellingen sessie onder liefdevolle begeleiding van Marjo Bronkhorst. Super-effectief! Met drie andere deelnemers gingen we al tekenend aan de slag met ons verlangen, doel of prangende vraag die we wilden onderzoeken.  Ik ben goed bekend...

Het keelcentrum; daar waar alle energie naartoe wil

Inleiding Dit centrum wordt gezien als de plek waar alle energie in het lichaam samenkomt om te worden gemanifesteerd en gecreëerd. Het keelcentrum is verantwoordelijk voor communicatie en expressie van onze gedachten, gevoelens en intuïties. Het heeft een grote...

Dat eeuwige vergelijk, waarom doen we dit? 

Ik zie het op Linkedin, op Instagram en ik hoor het van mede-ondernemers.  We doen het, we vervloeken het en we hebben er last van. Ik geef het eerlijk toe, ik doe het ook (en probeer mezelf te corrigeren). Ik vergelijk mezelf niet met andermans ‘bezit’. Ik gun...

Teken ik toch weer die rebel – over een tekenopstelling

Gister had ik een tekenopstellingen sessie onder liefdevolle begeleiding van Marjo Bronkhorst. Super-effectief! Met drie andere deelnemers gingen we al tekenend aan de slag met ons verlangen, doel of prangende vraag die we wilden onderzoeken.  Ik ben goed bekend...

Het keelcentrum; daar waar alle energie naartoe wil

Inleiding Dit centrum wordt gezien als de plek waar alle energie in het lichaam samenkomt om te worden gemanifesteerd en gecreëerd. Het keelcentrum is verantwoordelijk voor communicatie en expressie van onze gedachten, gevoelens en intuïties. Het heeft een grote...

Wat is de betekenis van je profiel in Human Design?

Wanneer je start met jouw Human Design reis - want dat is het toch wel - beginnen we meestal met het bestuderen van je energietype, strategie en autoriteit. Een ander onderdeel van je design dat veel informatie geeft over jezelf en hoe je door het leven gaat is je...

Een simpel leven leven…

“Een simpel leven”, dat is waar Bram Bakker (psychiater en schrijver van het boek ‘Oud zeer’) voor pleit. Ik luisterde naar hem in de Esoterra Podcast, aanrader! Een aflevering van een uur en dat was precies mijn middagwandeling. Een uur met een gouden randje. Want de...

Wat doet een Human Design coach?

Een Human Design coach helpt mensen begrijpen en omgaan met hun unieke menselijke “design”. Als Human Design coach begeleid ik mijn coachees bij het interpreteren van hun Human Design ontwerp en adviseer ze over hoe ze het beste kunnen leven volgens hun natuurlijke...

Eenvoudig in 5 stappen jouw Human Design

In 5 stappen naar jouw Human Design! Waar begin je als je meer wilt weten over jouw Human Design? Ik heb een handig 5 stappen plan voor je gemaakt. Van bodychart, naar jouw energie type en meer. Ontdek welke strategie en autoriteit bij jou design hoort en hoe voel je...

Wat zijn de energie-types binnen Human Design?

De 5 energietypes binnen Human Design  Wat zijn de energie-types binnen Human Design? Binnen Human Design kennen we 5 energie types. De Manifestor (8%), de Generator (33%), de Manifesting Generator (37%), de Projector (20%) en de Reflector(1%)  Wanneer je hier je...

error: protected!