Mijn Verhaal

Hi, ik ben Iris –  Manifesting Generator 2/4 met sacrale autoriteit –  en ik coach mensen vanuit hun unieke blauwdruk! Hoe?

Dit, en meer over mij, lees en hoor  je hier.

Ik help je gemakkelijker en sneller te komen waar je wil zijn. 

Jarenlang werkte ik als HR professional, trainer en coach. Ik mocht mooie opdrachten vervullen en heb ontzettend veel geleerd en gezien. Toch deed ik te lang wat niet meer goed voor me was. Te hard werken, doen waar ik om geprezen werd in plaats van doen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Eindeloos over mijn grenzen gaan. Dit, in combinatie met een aantal opeenvolgende life events leidde tot een pittige burn-out. Uiteindelijk besloot ik het roer om te gooien. En dat was best lastig. Wat mij enorm geholpen heeft bij dit besluit was mijn kennismaking met Human Design. Dit veranderde alles!

Terug naar mijn ‘blauwdruk’. Je hoort het wel vaker… Weet je nog wie je was voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn? Voor mij gaat het hier om. Loskomen van conditioneringen. Terug naar je eigen tekentafel en leren beslissingen te maken op een manier die je het meest trouw aan jezelf laat zijn!
Dit wil ik ook voor jou! Jou laten zien waar je kracht zit, je kwaliteiten als mens en hoe je het meest succesvol kan zijn. Al is het woord succesvol zo gericht op prestatie, het betekent voor mij succesvol leven. Dichtbij jezelf, keuzes maken die recht doen aan jouw leven. Want je leeft maar een keer (tenzij je een hindi bent;)

“Between who you once were and who you are now becoming is where the dance of life really takes place”.

Iris Sturgeon Coach & Human Design

Mijn verhaal

Ik ontmoette Andros, (mijn tweelingziel) in 2018 en werd bonusmoeder van Khalil (toen net 4 jaar oud). Dat ik (bonus) moeder werd op mijn 51ste was een groot cadeau. Het heeft het leven een ander perspectief en purpose gegeven. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik vanuit Human Design enorm geboeid ben geraakt in het kijken naar kinderen vanuit hun puurste vorm. Ik tracht Khalil op te voeden vanuit zijn eigen blauwdruk en eigenheid. En ik zeg tracht want het valt niet altijd mee;). Wij hebben alle drie het energietype Manifesting Generator. Aan ideeën en energie geen gebrek hier in huis. 

Luister hier naar meer over hoe ik werk en Human Design

Mijn Passie & Visie

Wat mij echt inspireert, zijn mensen. Mijn passie ligt in het helpen ontdekken waar jouw kracht en kwaliteiten als mens liggen, en hoe je een succesvol leven kunt leiden. Succesvol leven, voor mij, gaat niet alleen over prestaties, maar ook over dicht bij jezelf blijven en keuzes maken die jouw leven, of het nu gaat om werk, ondernemerschap of gezinsleven, weerspiegelen.

Ik geloof in het belang van stilte en ruimte geven aan gesprekken. Dit biedt inzicht in het hoe en waarom van de dingen zoals ze zijn. Wat drijft de huidige situatie? Mijn aanpak begint altijd met de unieke eigenschappen van mensen middels hun Human Design, om vervolgens samen doelgericht te werken aan het verbeteren van jouw leefwereld. Dat is mijn motivatie en mijn passie, omdat ik diep overtuigd ben dat ieder mens het in zich heeft.

Mijn Praktijk

Locatie

Regenboog 141
6662 PN Elst
06-30 415 402

Maak vrijblijvend een afspraak

Open voor Coaching

maandag t/m donderdag
10.00 uur – 17.00 uur