Mijn Verhaal

Hi, ik ben Iris –  Manifesting Generator 2/4 met sacrale autoriteit –  en ik coach mensen vanuit hun unieke blauwdruk! Hoe?

Dit, en meer over mij, lees je hier.

Ik help je gemakkelijker en sneller te komen waar je wil zijn. 

Jarenlang werkte ik als HR professional, trainer en coach. Ik mocht mooie opdrachten vervullen en heb ontzettend veel geleerd en gezien. Toch deed ik te lang wat niet meer goed voor me was. Te hard werken, doen waar ik om geprezen werd in plaats van doen waar mijn hart sneller van ging kloppen. Eindeloos over mijn grenzen gaan. Dit, in combinatie met een aantal opeenvolgende life events leidde tot een pittige burn-out. Uiteindelijk besloot ik het roer om te gooiden. En dat was best lastig. Het heeft nog wel een paar jaar geduurd voor dat ik hardop durfde uit te spreken dat ik definitief stopte met HR. Wat mij enorm geholpen heeft bij dit besluit was mijn kennismaking met Human Design. Dit veranderde alles!

Terug naar mijn ‘blauwdruk’. Je hoort het wel vaker… Weet je nog wie je was voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn? Voor mij gaat het hier om. Loskomen van conditioneringen. Terug naar je eigen tekentafel en leren beslissingen te maken op een manier die je het meest trouw aan jezelf laat zijn!
Dit wil ik ook voor jou! Jou laten zien waar je kracht zit, je kwaliteiten als mens en hoe je het meest succesvol kan zijn. Al is het woord succesvol zo gericht op prestatie, het betekent voor mij succesvol leven. Dichtbij jezelf, keuzes maken die recht doen aan jouw leven. Want je leeft maar een keer (tenzij je een hindi bent;)

“Between who you once were and who you are now becoming is where the dance of life really takes place”.

Mijn verhaal

Ik ontmoette Andros, (mijn tweelingziel) in 2018 en werd bonusmoeder van Khalil (toen net 4 jaar oud). Dat ik (bonus) moeder werd op mijn 51ste was een groot cadeau. Het heeft het leven een ander perspectief en purpose gegeven. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik vanuit Human Design enorm geboeid ben geraakt in het kijken naar kinderen vanuit hun puurste vorm. Ik tracht Khalil op te voeden vanuit zijn eigen blauwdruk en eigenheid. En ik zeg tracht want het valt niet altijd mee;). Inmiddels heb ik voor meerdere ouders een HD gids voor hun kinderen mogen maken. Naast herkenning treffen ze hier ook vaak veel handvatten bij aan. Voor mij is het de manier om ouders te coachen bij hun opvoedings-vraagstukken. 

Mijn passie & visie

Wat mij werkelijk inspireert zijn mensen. Oog te hebben voor de stilte die er mag zijn en ruimte geven voor het gesprek. Dit geeft inzicht in het hoe en het waarom. Wat maakt dat de dingen gaan zoals ze nu gaan? Met de eigenheid van mensen als uitgangspunt om vervolgens doelgericht samen op zoek te gaan en hiermee de wereld mooier maken. Dat is mijn drijfveer en dat is mijn passie. Vanuit de overtuiging dat ieder mens het in zich heeft.

Jou laten zien waar je kracht zit, je kwaliteiten als mens en hoe je het meest succesvol kan zijn. Al is het woord succesvol zo gericht op prestatie, betekent het voor mij – succesvol leven. Dichtbij jezelf, keuzes maken die recht doen aan jouw leven.

Daarnaast sta ik ouders bij met opvoedings-vraagstukken op basis van het design van hun kinderen zodat zij in hun puurste vorm kunnen opgroeien!

Mijn Praktijk

Locatie

Regenboog 141
6662 PN Elst
06-30 415 402

Maak vrijblijvend een afspraak

Open voor Coaching

maandag t/m donderdag
10.00 uur – 17.00 uur

error: protected!