Voor Organisaties

Human Design opent deuren, ook in organisaties!

Human Design kan voor organisaties een waardevolle tool zijn voor het verbeteren van de onderlinge communicatie en samenwerking, het versterken van de leiderschapskwaliteiten, en het bevorderen van de persoonlijke en professionele groei van medewerkers.

Human Design is de wetenschap van differentiatie: het onderzoek naar wat ons uniek maakt. Het combineert de genetica met energetica. Oftewel fysische wetenschap met het onderzoek naar bewustzijn en energie.

Dat klinkt misschien zweverig of ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet! Human Design gaat ervan uit dat ieder mens geboren is met een unieke configuratie en daarmee een eigen gebruiksaanwijzing mee heeft gekregen.

Ieder mens is uniek is en een heeft een uniek “Design”, een blauwdruk dat al vanaf de geboorte vastligt. 

Op deze pagina lees je meer over de workshops, trainingen en teambuilding met Human Design voor organisaties. 

N

Teambuilding

N

Talentontwikkeling

N

Leiderschapskwaliteiten

N

Workshops & trainingen

WORKSHOP HUMAN DESIGN & OPSTELLINGEN

 

Human Design en Opstellingen is een heel bijzondere combinatie, omdat vraagstukken die je dagelijks of af en toe bezighouden op deze manier meer tot leven kunnen komen en een plek krijgen. Of er ontstaat ineens helderheid over je eigen gedrag of over wat je nodig hebt om verder te kunnen. Niet alleen mentale inzichten kunnen zich aandienen, ook fysiek kun je ervaren wat bepaalde invloed met je doet.

Tijdens deze workshop gaan we de prachtige Human Design tool combineren met de kracht van opstellingenwerk. Je gaat jouw unieke chart doorvoelen. Kun jij onbelemmerd je talenten leven? Of spelen er nog systemische invloeden? Waar zit er nog conditionering in je systeem en hoe kunnen we het vrijer laten stromen.

Tijdens deze workshop:
– Krijg je inzicht in jouw unieke blauwdruk, kwaliteiten, energiegevers en -nemers;
– Voel je waar jij jezelf nog in de weg zit;
– Voel je waar je talenten liggen;
– Kun je je eigen vraag inbrengen

Voor wie
Je wilt leven vanuit flow en gunt het jezelf dat het leven moeitelozer wordt. Jij bent nieuwsgierig naar jezelf plus je hebt de moed én het lef om te leren van jezelf.

Het effect
Rust, richting en verbondenheid met jezelf. Daarnaast ook veel herkenning en acceptatie.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Irissturgeon@gmail.com ovv je naam en telefoonnummer.

Workshops & meer

Workshops

Voor bedrijven, netwerk-events en op open inschrijving verzorg ik interactieve workshops over Human Design variërend van 2,5 uur tot 4 uur per bijeenkomst. Ook organiseer ik met regelmaat een workshops Human Design en Opstellingen samen met Marjo Bronkhorst van Quinck-slag

Teambuilding

Tijdens de teamdag leren de deelnemers zichzelf en de anderen op een totaal andere en unieke wijze echt kennen en begrijpen. Het team krijgt inzicht in:

 

 • welke archetype heb ik binnen dit team
 • welke bijdrage lever ik aan het team
 • wat motiveert me, wat zijn mijn drijfveren
 • hoe communiceer ik het beste
  Talentontwikkelingstraject

  Dit is een groepstraject waarbij de focus ligt op persoonlijk leiderschap vanuit een holistische blik. Met toepassing van Human Design en  aandacht voor mentaal, spiritueel en sociaal welzijn.

  Een talentgerichte benadering waarmee het oneindige potentieel van de medewerkers wordt gestimuleerd. Het maakt inzichtelijk wat hem of haar uniek maakt zodat hij of zij werkt vanuit passie en bevlogenheid.

  Het is een programma ontwikkelt voor persoonlijke transformatie en persoonlijk leiderschap. Voor de high potentials en de high performers van de organisatie. Zij die nog meer willen en kunnen betekenen.

  Wat levert HD (in) organisaties op?

  • Verbetering van de communicatie: Het Human Design systeem biedt inzicht in de unieke designs van medewerkers, waardoor ze beter begrijpen hoe ze moeten communiceren en samenwerken met elkaar.
  • Versterking van het leiderschap: Human Design kan managers en leiders helpen om bewuster te worden van hun persoonlijke sterktes en uitdagingen, en om deze effectief te gebruiken voor het leiden van hun team.
  • Verbetering van de persoonlijke groei: Medewerkers kunnen door middel van Human Design inzicht krijgen in hun persoonlijke doelen, talenten en uitdagingen, wat kan bijdragen aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Verbetering van de werkbeleving: Door een beter begrip van de eigen unieke designs en die van anderen, kunnen medewerkers meer voldoening en tevredenheid vinden in hun werk.
  • In het algemeen kan Human Design een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een meer samenhangende en effectieve organisatie, door bewustzijn en inzicht te creëren in de persoonlijke en professionele aspecten van medewerkers.

  Mijn Praktijk

  Locatie

  Regenboog 141

  6661 PN Elst

  Maak vrijblijvend een afspraak 

  Open voor coaching

  Maandag t/m donderdag
  10.00 uur – 17.00 uur

  error: protected!