Zelf vond ik aanvankelijk het woord ‘reading’ een beetje verwarrend en misschien wat zweverig klinken. ‘Sessie’ dekt echter niet volledig de lading, en ‘coachsessie’ is het ook niet. Binnen Human Design is de term ‘reading’ echter wel een bekend begrip. Maar wat houdt een Human Design reading precies in?

Precies aanduiden wat een reading is, is lastig omdat elke reading weer anders is. Je bent namelijk meer dan slechts een chart en je hebt iemand nodig die dat begrijpt.
 
Wanneer ik naar een Human Design chart kijk, of het nu gaat om een basis reading of een verdiepende reading (poorten en kanalen), richt ik me op het grotere geheel en hoe alle stukjes in elkaar passen. Terwijl we door elk gebied van je chart gaan, bespreken we de energie die aanwezig is in je chart en hoe deze tot leven komt – hoe dit er in jouw leven uit kan zien. Ik wil er zeker van zijn dat je vragen stelt en je eigen verbindingen legt. Daarom nemen we ruim de tijd.

Het leren over je energietype is de eerste stap. De tweede stap is hoe je met die kennis verder kunt gaan.

Human Design Reading

In de basis Human Design Reading maken we een reis langs je energietype, de gedefinieerde centra en je ongedefinieerde centra. Als we tijd hebben, kunnen we ook kort ingaan op je profiel en Incarnatie Kruis. We zullen uitgebreid stilstaan bij je strategie en autoriteit, wat een essentieel onderdeel is, zo niet het belangrijkste, wanneer je begint met Human Design.

De verdiepende reading duikt dieper in op de specifieke energie van je poorten en kanalen. Deze lezing draait volledig om het bekijken van de stroom van energie, je talenten en eigenschappen. We kijken ook naar de eerste stappen die je kunt zetten in je experiment. ‘Experiment’ is het woord dat in Human Design wordt gebruikt om het leren leven volgens je ontwerp aan te duiden. Als je op zoek bent naar meer diepgaande informatie over hoe jouw specifieke grafiek tot leven komt, dan is dit het!

Een reading boeken? Kijk hier voor meer informatie