Wat is het ideale beroep voor een Manifesting Generator?

Heb je je ooit afgevraagd wat de ideale baan is voor een Manifesting Generator? Kan Human Design ons helpen bij het vinden van de perfecte loopbaankeuzes? Laten we deze fascinerende vragen verkennen.

Human Design is een diepgaand instrument, vergelijkbaar met het pellen van een ui. Bij het begeleiden van coachees beginnen we vaak met de buitenschil, het energietype. Dit type onthult meteen of iemand een consistente werkenergie heeft, zoals bij de krachtige Manifesting Generator, of niet.

Ieder energietype heeft specifieke superpowers. Als Manifesting Generator ben je ontworpen om meerdere dingen tegelijk te doen en je hebt duurzame energie die je in staat stelt om een hoog tempo te behouden. Je bent het meest tevreden en energiek als je werk doet dat goed bij je past, dat wat je JOY brengt. Dit betekent dat je het beste past in een rol waar je je veelzijdigheid en energie kunt benutten. Je vermogen om tussen verschillende projecten te bewegen en een multi-passionele creatieve kracht te zijn, herinnert de wereld eraan wat er mogelijk is als we de behoefte loslaten om alles in één hokje te passen.  

Hard werken en meerdere dingen tegelijk doen

Manifesting Generators staan bekend om hun sterke energie en hun vermogen om hard te werken en meerdere taken tegelijkertijd op zich te nemen.

Je zou kunnen overwegen om te werken in een dynamische omgeving waar je aan verschillende projecten kunt werken. Dit kan variëren van projectmanagement tot ondernemerschap, waar je de vrijheid hebt om je eigen projecten te starten en te beheren. Het is ook belangrijk dat je werk doet waar je gepassioneerd over bent, omdat dit je energieniveau hoog houdt.

Het is belangrijk om te onthouden dat als Manifesting Generator, je strategie is om te reageren. Dit betekent dat je het beste werkt als je kunt reageren op dingen in je omgeving, in plaats van zelf te initiëren. Dit kan betekenen dat je het beste werkt in een team waar je kunt reageren op de ideeën en input van anderen, of in een rol waar je kunt reageren op de behoeften van klanten.

Manifesting Generator; de multi-passionate

Als ik terugkijk op mijn eigen loopbaan dan kenmerkt die zich door afwisseling, schakelen tussen meerdere projecten of meerdere opdrachtgevers. Het ondernemerschap bracht en brengt veelzijdigheid mee waar ik mijn multi-passionate kenmerken in kwijt kan. Een website maken, marketing beoefenen, een podcast met alle dingen die daarbij horen. Het belangrijkste voor mij is dat ik aan meerdere zaken tegelijk kan werken en dat iets niet te lang duurt. So far, so good!

Dit alles is bekeken vanuit het energietype. Vergeet niet dat er nog zo’n 10 andere onderdelen van je Design een rol kunnen spelen in de juiste keuze voor werk of ondernemerschap. Benieuwd naar die 10 andere aspecten? In mijn loopbaantraject analyseren we al deze stappen, zodat jouw uiteindelijke keuze in lijn ligt met jouw energetische gebruiksaanwijzing.